Fusion Compact Marine Radio / MS-RA55

232,81 €
Z DDV
Količina
Najbolj kompakten stereo sistem FUSION doslej, MS-RA55 zagotavlja jasno in dinamično reprodukcijo zvoka v mariniziranem šasi, ki prihrani prostor. Z Bluetooth pretakanjem zvoka lahko uporabniki pretakajo glasbo iz katere koli združljive naprave v MS-RA55, kar omogoča navtikom, da uživajo v svojih najljubših aplikacijah za pretakanje. Nova elegantna zasnova MS-RA55 z elegantno površino sprednje strani in plitvo ohišjem ohišja omogoča enostavno namestitev na majhne čolne, razpise in osebna plovila, dodaja pa najkakovostnejši zvok plovilom, ki prej niso imela prostora za polno funkcijski stereo sistem.

 
Lastnosti:

 
Brezžična tehnologija A2DP Bluetooth® - uživajte v svoji najljubši glasbi iz katere koli aplikacije za pretakanje glasbe ali seznamov predvajanja v združljivi napravi - vključno z možnostjo preskakovanja skladb, predvajanja / premora in prilagajanja glasnosti v napravi ali stereo, z metapodatki na zaslonu.

 
Tehnologija Multi-Zone ™ - na voljo sta dve neodvisni zvočni coni, vsaka z lokaliziranimi kontrolniki menija.

 
Line out - Stereo (L + R) RCA line out za povezavo z zunanjim ojačevalnikom. Nadzor glasnosti območja črte je povezan s področjem 1.

 
Pomožni vhod - Stereo (L + R) RCA linijski vhod za povezavo združljive dodatne opreme.

 
Uglaševalec - AM / FM z RDS (če je na voljo).

 
2,3-palčni LCD-zaslon - LCD-zaslon ima nastavljiv kontrast in svetlost, kar zagotavlja enostavno vidljivost tudi pri neposredni sončni svetlobi.

 
Vodotesna sprednja plošča z oceno IPX5 - če je pravilno nameščena, ima sprednja plošča MS-RA55 oceno vodoodpornosti IPX5.

 
Kompaktna velikost - plitva globina pritrditve na armaturno ploščo, ki znaša le 55 mm (2–1 / 8 ”), je idealna za majhne čolne in osebna plovila.

Posebne oznake

Reviews

Write your review

Fusion Compact Marine Radio / MS-RA55

Write your review