Parkirni senzorji META SYSTEM activepark 4/14

121,00 €
Z DDV
Količina

Komplet 4 senzorjev, ki jih lahko namestimo na zadnji ali sprednji odbijač.

LASTNOSTI:
 - možnost vgradnje spredaj ali zadaj
- miniaturni senzorji (premer 14 mm)
- vodoodporni priključek (IP67)
- notranja ali zunanja vgradnja (zunanja opcijsko
s kitom nastavkov - šifra:08020087
- MUTE funkcija za avtoradio
- enostavna montaža
 PREDNOSTI:
Nevidnost: - možnost barvanja v barvo karoserije
Prilagodljivost: regulacija občutljivosti; maskiranje za uporabo
z vlečno kljuko ali če je rezervno kolo montirano na prtljažnih vratih
možnost izklopa pri priklopu prikolice

VGRADNJA SPREDAJ-Senzorje active park 4/14 lahko vgradimo na vozilo spredaj. V tem primeru imamo dve variante za vklop in izklop delovanja senzorjev.

 Varianta I. na čas: V tem primeru se senzorji vklopijo, ko prestavimo v vzvratno vožnjo. Sezorji se takoj vklopijo in pričnejo zaznavati morebitne ovire. Ko iz vzvratne prestave prestavimo v prvo brzino, senzorji ostanejo delujoči in sicer za 20 sekund, nakar se samodejno izklopijo. Senzorje lahko s tipko (opcijsko , tipka ABP0223) kadarkoli vklopimo (za 20 sekund) ali izklopimo.


Varianta II. Na hitrost:-Senzoji imajo analogni vhod za signal hitrosti, kar pomeni, da lahko vozilo, ki ima analogni signal za hitrost direktno priklopimo na vhod za vklop in izklop. Željeno hitrost za vklop in izklop nato s programiranjem vnesemo v centralo. Senzorji se bodo vedno ob zagonu motorja avtomatično vklopili. Izklopili pa se bodo, ko bo vozilo preseglo nastavljeno hitrost. Senzorji se ponovno vklopijo ko vozilo obmiruje-hitrost 0 Km/h.

V primeru, da vozilo nima analognega signal za hitrost je potrebno ta signal pridobiti iz CAN linije vozila in ga pretvoriti na analognega. V tem primeru uporabimo CAN modul. Delovanje je potem isto, kot pri priklopu na analogni vhod.

Posebne oznake

Reviews

Write your review

Parkirni senzorji META SYSTEM activepark 4/14

Write your review