Najbolje prodajano

Spisek izdelkov od proizvajalca Focal

Našli smo 80 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 80 izdelkov.
Focal 40th anniversary kit... Focal 40th anniversary kit...
  • -10%
  • −10%

Focal 40th anniversary kit F40th

4.050,00 € 4.500,00 €
Brezplačna poštnina

Visoki, srednji, nizki toni: F40th popolnoma pokaže vse zvočne registre v notranjosti kabine za senzacionalno izkušnjo poslušanja. Čeprav je zvočna izkušnja morda v središču pozornosti, videza ne smemo zanemariti: ta poseben komplet izstopa z natančnim dizajnom in estetiko. Črne posode za zvočnike se diskretno prilegajo avtomobilu, medtem ko laneni stožci ter podpis znamke, dodajo dodaten pridih elegance. In prefinjenost blagovne znamke Focal se ne ustavi samo pri izdelkih; komplet je dobavljen v visokokakovostni, robustni leseni škatli.

Focal nizkotonec BOMBA BP20

329,00 €
Brezplačna poštnina

Bomba BP20 je nizkotonec, z zračnih ohišjem. Je opremljena z 20-centimetrsko (8-palčno) 8-stopenjsko pogonsko enoto iz steklenih vlaken, v pasovni tehnologiji pa zagotavlja globoke in nadzorovane bas frekvence . Ponuja visoko moč 300W upravljanja in številne kontrole.

Bomba BP20 ima vhode na visoki in nizki ravni, ki jih je mogoče priključiti na glavne enote in OEM.

Focal nizkotonec RSB-250

90,00 €
Brezplačna poštnina

Focal subwoofer RSB-250

Focal RSB250 je 25cm subwoofer z dvojnim navitjem ima izredno togo polypropylensko membrano, kar je ključna zahteva pri najnižjih tonih in visokih glasnostih za doseganje zvoka brez popačenja.

Focal nizkotonec RSB-300

105,00 €
Brezplačna poštnina

Focal subwoofer RSB-300

Focal RSB-300 je 30 cm subwoofer z dvojnim navitjem in izredno togo polipropilensko membrano, ki je ključna zahteva pri najnižjih tonih in visokih glasnostih za doseganje zvoka brez popačenja.

Focal nizkotonec SUB 25 A4

119,00 €
Brezplačna poštnina

Focal subwoofer SUB 25 A4

Focal SUB 25 A4 je 25,4 cm subwoofer z enojnim navitjem in izredno togo polipropilensko membrano, ki je ključna zahteva pri najnižjih tonih in visokih glasnostih za doseganje zvoka brez popačenja.

Focal nizkotonec SUB 30 A4

139,00 €
Brezplačna poštnina

Focal subwoofer SUB 30 A4

Focal SUB 30 A4 je 30cm subwooferenojnim navitjem ima izredno togo polypropylensko membrano, kar je ključna zahteva pri najnižjih tonih in visokih glasnostih za doseganje zvoka brez popačenja. Primerno za uporabnike z višjimi zahtevami v kvaliteti zvoka.

Focal nizkotonec SUB P20FE

219,00 €
Brezplačna poštnina

Majhna velikost, velik zvok

Zasnovan v delavnici Focal v Franciji, P 20FE 8 "sub ponuja zmogljivosti, ki presegajo svojo velikost, z vrhunskimi materiali in konstrukcijo za obdelavo do 250 W RMS. Enako dobro deluje v kompaktnih tesnjenih ali prenosnih ohišjih, zato je odličen kandidat za odličen bas v manjšem vozilu. Če sestavljate sistem, si oglejte sestavne zvočniške sisteme Focal, ki imajo enake stožce "Flax Sandwich".

Focal nizkotonec SUB P20FSE SHALLOW

219,00 €
Brezplačna poštnina
Majhna velikost, velik zvok
 
Zasnovan v delavnici Focal v Franciji, podnožje P 20 FSE 8 "zagotavlja zmogljivosti,
ki presegajo njegovo velikost, z vrhunskimi materiali in konstrukcijo za obdelavo do 200 vatov efektivne vrednosti.
Plitko vgrajena zasnova omogoča le globino 3" kompaktno zaprto ohišje, zato ga je lažje vgraditi v manjše vozilo.
Če sestavljate sistem, si oglejte sestavne zvočniške sisteme Focal, ki imajo enake stožce "Flax Sandwich".

Focal nizkotonec SUB P25FE

249,00 €
Brezplačna poštnina

Majhna velikost, velik zvok

 

Zasnovan v delavnici Focal v Franciji, P 25 FE 10 "sub ponuja zmogljivost, ki presega svojo velikost, z vrhunskimi materiali in konstrukcijo za obdelavo do 300 W RMS. Enako dobro deluje v kompaktnih tesnjenih ali prenosnih ohišjih, zato je odličen kandidat za odličen bas v manjšem vozilu. Če sestavljate sistem, si oglejte sisteme zvočnikov Focal, ki imajo enake stožce "Flax Sandwich"

Focal nizkotonec SUB P25FSE SHALLOW

249,00 €
Brezplačna poštnina

Izjemna zmogljivost v tesnih prostorih

 

Zasnovan v delavnici Focal v Franciji, P 25 FSE 10 "sub ponuja zmogljivosti, ki presegajo njegovo velikost, z vrhunskimi materiali in konstrukcijo za obdelavo do 280 W RMS. V senci pod 3-1 / 2" globoko, njegova plitka montaža omogoča vgradnjo v kompaktno zaprto ohišje, zato je lažje vgraditi v manjše vozilo. Če sestavljate sistem, si oglejte sestavne zvočniške sisteme Focal, ki imajo enake stožce "Flax Sandwich".