Najbolje prodajano

Spisek izdelkov od proizvajalca Alpine

Našli smo 57 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 57 izdelkov.

Alpine KWE-901G7MIC

14,89 €
Brezplačna poštnina

Obvezno za vozila brez originalnega sistema za prostoročno telefoniranje VW / Skoda Bluetooth®

 

Za najboljše klicanje v prostoročnem načinu priporočamo uporabo originalnega mikrofona VW / Škoda skupaj z našim podaljškom za mikrofon.

 

 Za nakup originalnega mikrofona se obrnite na lokalni servisni center VW / Škoda.

Alpine KAE-F2GT5

31,00 €
Brezplačna poštnina

Adapter za anteno GPS FAKRA na GT5 za Volkswagen Golf 6, Golf 7 in Škoda Octavia 3

 

Potrebno za povezavo sistema Alpine z originalno anteno GPS.

 

Adapter za anteno GPS od FAKRA do GT5

Alpine KAE-F2S

33,50 €
Brezplačna poštnina

Potrebno za Golf 7, da X901D-G7 poveže z originalno DAB anteno.

 

Adapter FAKRA za SMB.

 

Za Golf 7 brez OEM DAB antene namesto tega uporabite KAE-DAB1G7.


Alpine ojačevalec BBX-T600
  • -10%
  • −10%

Alpine ojačevalec BBX-T600

80,09 € 88,99 €
Brezplačna poštnina

Prijazen do ušes in denarnice

Ojačevalnik BBX-T600 zagotavlja visoko izhodno moč in izjemno zmogljivost za svoj razred. Visoko- in nizkopasovni filter omogočata nastavitev frekvence, ki ustrezajo vašim zvočnikom in zagotavljata optimalno učinkovitost. S sistemom Bass EQ, lahko povečate učinkovitost sistema in pridobite še močnejše nizke tone.

Alpine vzvratna kamera RCA...
  • -15%
  • −15%

Alpine vzvratna kamera RCA HCE-C1100

84,14 € 98,99 €
Brezplačna poštnina

Kamera za vzvratno vožnjo poveča varnost pri parkiranju tako vašega vozila kot drugih predmetov in udeležencev v prometu. Z novo tehnologijo HDR (High Dynamic Range), ki jo je alpine razvil za nove modele kamer, ponujajo še bolj natančno sliko. Te kamere imajo boljšo reslucijo, imajo zelo dobro sliko tudi v temi in se izjemno hitro prilagajajo spremembi svetlobe. Kamere uporabljajo nove majhne konektorje, ki se odlično obnesejo za montažo.

Alpine KAE-DAB1G7

88,99 €
Brezplačna poštnina

Ta komplet, sestavljen iz filtra in ojačenega razdelilnika, je potreben, če vaš Golf 7 nima originalnega sistema / antene VW DAB. Z dodajanjem tega razdelilnika antene se antena vašega zadnjega stekla spremeni v DAB anteno z zelo malo napora pri namestitvi.

Alpine zvočniki S-S69

98,99 €
Brezplačna poštnina

S serija zvočnikov Alpine sedaj prinaša izjemno visoko zmogljivost za ta razred zvočnikov. Zvočniki uporabljajo CFRP membrano (plastika ojačana z ogljikovimi vlakni), ki ima idealno razmerje med trdote in težo materiala, katera zagotavlja izjemno čist in natančen zvok. Prav tako imajo večje navitje kot prejšnji tipi s čimer zvočniki prenesejo večjo moč.

Zvočniki serije S sedaj uporabljajo tudi Alpine patentirano H.A.M.R. obrobo (High Amplitude Multi-Roll) katera je bila prej domena najvišje serije X. Ta dokazana tehnologija povečuje največje mehanske odmike membrane, hkrati pa ohranja natančnost in linearnost.

Alpine UTE-200BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio UTE-200BT je 1-din RDS radio, ki se ponaša z USB predvajalnikom, brezžično Bluetooth tehnologijo, AUX vhodom in možnostjo povezovanja z iOS ali Android pametnimi napravami.

Alpine ojačevalec BBX-F1200

108,99 €
Brezplačna poštnina

4-kanalni ojačevalec Alpine BBX-F1200

Avtoojačevalec BBX-F1200 je 4-kanalni stereo ojačevalnik namenjen evropskemu tržišču. Ojačevalec ponuja Alpine kvaliteto ter moč po ugodni ceni. Vgrajen ima MOSFET tranzistorje, ki skrbijo za stabilno napajanje tudi ob največjih obremenitvah in zagotavljajo zadostno količino energije za nemoteno delovanje. Alpine BBX-F1200 ima 600 W maksimalne moči, ki jo upravljamo s pomočjo nizko- in visoko-prepustnega filtra.

Alpine ojačevalec MRV-M250

138,99 €
Brezplačna poštnina

Avtoojačevalec Alpine MRV-M250 predstavlja serijo ojačevalcev MRV, ki je znana po neverjetni kakovosti zvoka. Ponaša se tudi z izjemno kvaliteto izdelave, kakršne smo vajeni pri izdelkih renomirane znamke Alpine. Serija vas bo zagotovo navdušila, saj je ojačevalec ohranil vse karakteristike po katerih je znana znamka Alpine ter je kljub majhnosti še izredno fleksibilen in vzdržljiv. Ojačevalec lahko enostavno montiramo v tako imenovane skrite montaže pod sedež ali v bok vašega prtljažnega prostora. Ojačevalec ima vgrajene MOSFET tranzistorje, ki skrbijo za stabilno napajanje tudi ob največjih obremenitvah in zagotavljajo zadostno količino energije za nemoteno delovanje.

Alpine UTE-92BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine UTE-92BT kombinira vrsto tehnologij z funkcionalnostjo in prinaša izvrstno Alpine kvaliteto. Ponuja AUX in USB priklop. Ponuja kontrolo nad i-Pod/iPhone preko bluetooth ali usb kabla (kabel ni v kompletu). Ter odlično reproducira zvok s 4 × 50W ojačevalnikom.