Najbolje prodajano

Spisek izdelkov od proizvajalca Alpine

Našli smo 57 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 57 izdelkov.

Alpine CDE-178BT

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-178BT je kakovosten CD avtoradio z vgrajenim Bluetooth vmesnikom. Vključuje vse nove in najnovejše funkcije kot npr. Tunelt kompatibilnost z iPhone in Android telefoni, lahko vas obvešča tudi o Facebook sporočilih!

Alpine CDE-193BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine CDE-193BT kombinira vrsto tehnologij z funkcionalnostjo in prinaša izvrstno Alpine kvaliteto. Ponuja optični bralec CD-jev, AUX in USB priklop. Ponuja kontrolo nad i-Pod/iPhone preko bluetooth ali usb kabla (kabel ni v kompletu). Ter odlično reproducira zvok s 4 × 50W ojačevalnikom.

Alpine CDE-196DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-195DAB je bil izdelan z mislijo na sodobne uporabnike, ki želijo možnost Bluetooth telefoniranja in upravljanje s širokim naborom naprav. Za kristalno čiste tone skrbi močan 4×50 W ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov.

Alpine CDE-203BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio CDE-203BT je 1-din RDS radio, ki se ponaša z USB predvajalnikom, brezžično Bluetooth tehnologijo, AUX vhodom in možnostjo povezovanja z iOS ali Android pametnimi napravami. Vgrajen je tudi CD predvajalnik.

Alpine CDE-205DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-205DAB je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.

Alpine CDE-W296BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine CDE-W296BT nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji. Za kristalno čiste tone skrbi močan 4 × 50 W Mosfet ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov.

Alpine iLX-702D

698,99 €
Brezplačna poštnina

Tip avtoradia

1-DIN multimedijski radio

Povezovanje in možnosti

predvajanja

USB, Bluetooth, možnost povezave DVD predvajalnika preko HDMI vmesnika

Zaslon

7-palčni (17,8 cm) WVGA zaslon na dotik

Sprejemnik

DAB / DAB + / DMB

Nastavljivost zvoka

BASS ENGINE SQ z dodatnimi funkcijami

Glavne funkcije

Apple CarPlay in Android Auto, protoročno telefoniranje (Bluetooth), GPS in Glonass, povezava podatkovnih zbirk vozil, glasovni nadzor

Obstaja tudi verzija iLX-702DM, katere funkcije ter lastnosti so enake, le da ima modificirano šasijo. (glej sliko)

Alpine ILX-F903D

799,00 €
Brezplačna poštnina

Alpine ILX-F903D multimedijski predvajalnik

Multimedijski avtoradio ILX-F903D ponuja izjemne možnosti z 22,9 cm (9") velikim WVGA zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje, poslušanje glasbe in navigacijo. Vsebuje BASS ENGINE SQ za izboljšanje zvoka in brezžično Bluetooth tehnologijo.

Alpine ILX-W650BT

498,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine iLX-W650BT multimedijski predvajalnik

Predvajalnik ponuja izjemne možnosti z 17,8 cm (7") velikim LCD zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje ali poslušanje glasbe.

Alpine INE-F904D

998,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine INE-F904D avtoradio

Avtoradio INE-F904D ponuja izjemne možnosti z 22,9 cm (9") velikim WVGA zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje ali poslušanje glasbe. Vsebuje BASS ENGINE SQ za izboljšanje zvoka in brezžično Bluetooth tehnologijo. Vgrajena pa je tudi napredna iGo Primo NextGen navigacija.