NIZKOTONCI V OHIŠJU

NIZKOTONCI V OHIŠJU

Našli smo 18 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 18 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine nizkotonec box SBE-1044BR

88,99 €
Brezplačna poštnina

Subwoofer v bassrefleks ohišju Alpine SBE 1044BR

Alpine SBE 1044BR je nizkotonska enota, že zmontirana v lesenem bassreflex ohišju, ki vas bo preprosto navdušila. V kvalitetno izdelano ohišje je nameščen 25 centimetrski (10") nizkotonec Alpine SWE 1044E, ki ga odlikuje 150 W RMS, kar bo kvalitetno pretreslo vaš avtomobil. Vse skupaj je oblečeno v trpežno črno blago. H kvalitetnemu zvoku pripomorejo tudi odlično zasnovani priključni terminali.

Alpine nizkotonec box SWT-12S4

88,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine SWT-12S4 je 30cm subwoofer v bassreflex tubi. S svojo največjo močjo 1000W je idealen za vse ljubitelje nizkih tonov prav tako pa ga krasi lep izgled z všitim Alpine logotipom. Zvočnik je pred poškodbami zaščiten z mrežo.

Alpine nizkotonec box SBG-844BR

98,99 €
Brezplačna poštnina

Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-844BR s kvaliteto basov zadovoljuje tudi zahtevnejše poslušalce.
V kvalitetno leseno ohišje je vgrajen 20-centimetrski nizkotonec Alpine SBG-844, ki s svojimi 400W maksimalne moči pošteno trese vozilo. Ohišje nizkotonca je oblečeno v trpežno črno blago, zgoraj in ob strani pa ga krasi detajl iz pleksi stekla, skozi katerega lahko občudujete zadnjo stran subwooferja, lepo obarvano notranjost ohišja ali svetlobo modrih LED diod, ki osvetljujejo notranjost ohišja. Kvalitetni priključni terminali skrbijo za dober kabelski kontakt, zadnja stranica ohišja pa je nagnjena, da v prtljažniku kar najbolje izkoristi prostor za sedeži. Kovinske zaščitne prečke skrbijo, da tudi ob polnem prtljažniku ni nevarnosti za poškododbe membrane.

Alpine nizkotonec box SBE-1244BR

98,99 €
Brezplačna poštnina

Subwoofer v ohišju Alpine SBE 1244BR je izdelek vstopne serije E, priznanega akustičnega podjetja Alpine. Nizkotonec se ponaša z močjo 200W RMS vgrajen pa je v ohišje izdelano iz  kvalitetnega lesa, oblečen je v črno blago. K ohišju spada še odstranljiv čep, tako da lahko izbirate med zaprtim ali basreflex tipom ohišja. Zadnja stranica je pod kotom, kar zagotavlja še večjo stabilnost samega ohišja v autu. Subwoofer je namenjen vsem, ki želijo kvaliteten in definiran bass ob enem pa ne želijo biti prikrajšani z močjo.

Alpine nizkotonec box SBG-1044BR

118,99 €
Brezplačna poštnina

Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-1044BR s kvaliteto basov zadovoljuje tudi zahtevnejše poslušalce. V kvalitetno leseno ohišje je vgrajen 25-centimetrski nizkotonec Alpine SBG-1044, ki s svojimi 500W maksimalne moči dodobra pretrese vozilo. Ohišje nizkotonca je oblečeno v trpežno črno blago, zgoraj in ob strani pa ga krasi detajl iz pleksi stekla, skozi katerega lahko občudujete zadnjo stran subwooferja, lepo obarvano notranjost ohišja ali svetlobo modrih LED diod, ki osvetljujejo notranjost ohišja.

Alpine nizkotonec box SBG-1224BR

148,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine SBG-1224BR je nizkotonec premera 30 centimetrov (12"). Membrana zvočnika je ojačana s kevlarjem, kar omogoča izredno linearnost hoda membrane in nizko popačenje pri velikih glasnostih. K temu pripomore tudi močan dvojni magnet z odprtino za učinkovito hlajenje. Uporaba vrhunskih materialov in visoka občutljivost omogočajo, da odlično deluje že na avtoojačevalcih z nižjo močjo, lahko pa ga priključimo tudi na močnejše, saj zmore prenesti kar neverjetnih 800 W maksimalne oziroma 250 W RMS moči.

Alpine nizkotonec box SBG-1244BR

148,99 €
Brezplačna poštnina

Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-1244BR s svojo glasnostjo zadovoljuje tudi zahtevnejše poslušalce.V kvalitetno leseno basreflex ohišje je vgrajen 30-centimetrski nizkotonec Alpine SWG-1244, ki s svojimi 250W RMS dodobra pretrese vozilo. Ohišje nizkotonca je oblečeno v trpežno črno blago, zgoraj in spredaj pa ga krasi okno iz pleksi stekla, skozi katerega lahko občudujete zadnjo stran subwooferja, lepo obarvano notranjost ohišja ali svetlobo modrih LED diod, ki osvetljujejo notranjost ohišja. Kvalitetni priključni terminali skrbijo za dober kabelski kontakt, zadnja stranica ohišja pa je nagnjena, da v prtljažniku kar najbolje izkoristi prostor za sedeži.

Alpine nizkotonec box SBG-1224BP

158,99 €
Brezplačna poštnina

Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-1244BP s svojo glasnostjo zadovoljuje tudi zahtevnejše poslušalce.

V kvalitetno leseno bandpass ohišje je vgrajen 30-centimetrski nizkotonec Alpine SWG-1224, ki s svojimi 250W RMS dodobra pretrese vozilo. Ohišje nizkotonca je oblečeno v trpežno črno blago, zgoraj in spredaj pa ga krasi okno iz pleksi stekla, skozi katerega lahko občudujete zadnjo stran subwooferja, lepo obarvano notranjost ohišja ali svetlobo modrih LED diod, ki osvetljujejo notranjost ohišja. Kvalitetni priključni terminali skrbijo za dober kabelski kontakt, zadnja stranica ohišja pa je nagnjena, da v prtljažniku kar najbolje izkoristi prostor za sedeži.

Alpine nizkotonec box SBG-1244BP

158,99 €
Brezplačna poštnina

Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-1244BP s svojo glasnostjo zadovoljuje tudi zahtevnejše poslušalce. V kvalitetno leseno bandpass ohišje je vgrajen 30-centimetrski nizkotonec Alpine SBG-1244, ki s svojimi 250W RMS dodobra pretrese vozilo. Ohišje nizkotonca je oblečeno v trpežno črno blago, zgoraj in spredaj pa ga krasi okno iz pleksi stekla, skozi katerega lahko občudujete zadnjo stran subwooferja, lepo obarvano notranjost ohišja ali svetlobo modrih LED diod, ki osvetljujejo notranjost ohišja. Kvalitetni priključni terminali skrbijo za dober kabelski kontakt, zadnja stranica ohišja pa je nagnjena, da v prtljažniku kar najbolje izkoristi prostor za sedeži.
Nizkotonec v ohišju Alpine SBG-1244BP vas bo zaradi enostavnosti priklopa in glasnosti nizkih tonov zagotovo navdušil.

Alpine nizkotonec box SWE-815

158,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine SWE-815 je aktivni subwoofer v kompaktnem in majhnem ohišju v katerem je vgrajen 20cm sub zvočnik in ojačevalec, ki skrbi za poganjanje zvočnika. Ojačevalec je vgrajen na zgornji plošči ohišja in pokrit z atraktivno mrežico. 

Odlična rešitev v kolikor želite dodati nekaj nizkoh tonov v vaše vozilo in tako imeti odlično akustiko.

V paketu so priloženi vsi potrebni napajalni kabli za priklop, ter signalni kabli za priklop na original radio brez RCA izhodov ali na radio, ki RCA izhode ima. 

Za upravljanje z glasnostjo wooferja je priložen daljinec na katerem se nastavlja glasnost wooferja in frekvenčni rez. 

Focal pasivni nizkotonec PSB200

198,99 €
Brezplačna poštnina
 
Kompakten PSB200 meri globino manj kot 51/8 "(13 cm globoko, z rešetko) in zato zlahka zdrsne v avtomobilski prtljažnik.
Njegova velikost pa ni edina odlična lastnost: enostaven za uporabo in kakovostno zvočno zmogljivost zahvaljujoč 8 "globokotoncu,
ki ima 250 vatov moči. PSB200, ki ga dobite z nosilci, vijaki in kompletom pritrdilnih elementov, lahko pritrdite na različne lokacije
v vašem vozilu in odlično dopolnjuje dvo- ali trismerni avdio sistem, hkrati pa ostane diskreten in zagotavlja natančen in
dinamičen bas.
S tem pasivnim ohišjem med vožnjo odkrijte užitek vseh odtenkov zvoka.