2-KANALNI

2-KANALNI

Našli smo 8 izdelkov.

Prikazanih 1-8 od 8 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine ojačevalec BBX-T600

88,99 €
Brezplačna poštnina

Prijazen do ušes in denarnice

Ojačevalnik BBX-T600 zagotavlja visoko izhodno moč in izjemno zmogljivost za svoj razred. Visoko- in nizkopasovni filter omogočata nastavitev frekvence, ki ustrezajo vašim zvočnikom in zagotavljata optimalno učinkovitost. S sistemom Bass EQ, lahko povečate učinkovitost sistema in pridobite še močnejše nizke tone.

Alpine ojačevalec R-A60F

398,99 €
Brezplačna poštnina
Linija zvočnikov in globokotoncev „R“ ima dediščino kakovosti zvoka, ki jo lahko slišite od bloka, na novo dodani ojačevalniki serije R pa niso nobena izjema. Ti ojačevalniki so poleg svoje najboljše zmogljivosti v svojem razredu nastavljeni tako, da poudarjajo značilnosti zvočnikov in nizkotonskih zvočnikov serije R, kar vam daje to legendarno izkušnjo serije R.
 
Novi mono ojačevalnik serije R daje ogromno izhodno moč - največ 1500 W, če smo natančni. Uporabite ga z nizkotonci serije R za glasno in zabavno bas izkušnjo.
 
Ojačevalniki serije R so na voljo v mono in 4-kanalni konfiguraciji.

 

Focal ojačevalec IBUS 2.1

428,99 €
Brezplačna poštnina

Avdiofilskim ljubiteljem glasbe predstavlja znamka Focal sinonim za kvaliteto že več kot 35 let. Sedaj vam ponujajo 4-kanalni ojačevalnik v seriji Auditor, kateri vam ponuja znamenito Focal kvaliteto po sprejemljivi ceni.

 

Focal vam ponuja ojačevalnik iz njihove vstopne serije vendar ga odlikuje napredna tehnologija, preizkušene komponente in kvalitetna izdelava. Všečna oblika v kompaktnem aluminijastem ohišju zagotavlja ojačevalniku dovolj hlajenja tudi v najtežjih pogojih. Ojačevalnik ima dovolj moči tudi za najzahtevnejše uporabnike in predstvlja izjemen kompromis med ceno in kvaliteto. Ojačevalniki Focal AP-4340 ima Mosfet napajalno stopnjo in 5-stezno zaščitno vezje

 

Priporočamo v kombinaciji s Focal zvočniki ali Focal subwooferji

Alpine ojačevalec X-A70F

398,99 €
Brezplačna poštnina
Alpine predstavlja povsem novo serijo X visokokakovostnih zvočnikov in ojačevalnikov. Ti izdelki so zasnovani in uglašeni tako, da se popolnoma ujemajo z izjemno dinamično, realistično reprodukcijo zvoka in prostorskim vtisom zvoka.
 
Popolnoma novi ojačevalniki serije X postavljajo nov standard za kakovost zvoka in izhodno moč v zelo kompaktni izvedbi. Na voljo v mono, štiri- in petkanalni konfiguraciji se ti ojačevalci popolnoma ujemajo s povsem novimi zvočniki in nizkotonci serije X.