VISOKOTONCI

VISOKOTONCI

Našli smo 3 izdelkov.

Prikazanih 1-3 od 3 izdelkov.

Aktivni filtri

Focal visokotonec TWU1.5 (PAIR)

38,99 €
Brezplačna poštnina

Visokotonec TWU1.5 je zasnovan za namestitev po meri z obstoječimi univerzalnimi kompleti. Na voljo so štiri različne možnosti pritrditve: prilegajoča se, na kotnem stojalu, ravna ali naravnost za originalno rešetko, in visokotonski zvočnik odstranite iz žarišnega nosilca. Visokotonski visokotonski zvočnik je izdelan iz aluminijeve / magnezijeve zlitine. To daje treble razširjen frekvenčni odziv do 21 kHz za jasnejšo in podrobnejšo reprodukcijo.

Alpine visokotonec S-S10TW

78,99 €
Brezplačna poštnina

S-S10TW je nova pridobitev serije S priznanega proizvajalca Alpine. 2,5 centimeterski visokotonec s svileno membrano je zelo kompakten, saj ima vgradno globino vsega skupaj le 17,6 mm. Ima zelo širok spekter frekvenc od 1 do 22kHz. Njegova maksimalna moč doseže 240W, priložena pa je tudi kretnica in montažni material, s katerim jih lahko na različne načine vgradite v avto.

Focal zvočniki TBM

1.070,00 €
Brezplačna poštnina

Ta zvočniški avdio sistem je enostaven za namestitev in vam prinaša visoko zmogljiv in definiran zvok v vašem vozilu. Focal-ov poznani visokotonski zvočnik z obrnjena kupolo je sestavni del tega komponentnega sistema in zagotavlja odlično linearnost v zvoku. Visokotonski zvočnik z mylar membrano prihaja z dvema vrstama okvirjev za pritrditev; enega za površinsko montažo in enega za vgradno montažo. Obstaja tudi tretja rešitev za optimalno integracijo, pri kateri pa visokotonski zvočnik odstranimo iz okvirjev in ga namestimo na mesto kjer ima avto predvidene prostore za vgradnjo visokotonskih zvočnikov.

Prihaja iz serije Utopia M - kar je Focalova najkvalitetnejša serija avtomobilskih zvočnikov.