OVALNI AVTOZVOČNIKI

OVALNI AVTOZVOČNIKI

Našli smo 17 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 17 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine zvočniki SXE-4625S

38,99 €
Brezplačna poštnina

Serija Custom Fit je izdelana z namenom lahkega vgrajevanja v določena vozila. Inženirji so pomislili tudi na tiste jeklene konjičke, pri katerih luknje za zvočnike niso ravno standardne oziroma enostavnih mer. Seveda pa so ob lahki vgradnji mislili tudi na kakovost zvoka, zato so uporabili le najboljše materiale.

Feritov magnet pri nizkotonski enoti, alnico magnet pri visokotonski enoti, penasti rob,… Materiali, ki zagotavljajo resnično kakovost zvoka. Če poleg glasbene kakovosti dodamo še enostavno vgradnjo, so zvočniki serije Custom Fit zmagovalna kombinacija.

Cena velja za par.

Alpine zvočniki SXE-5725S

38,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine SXE-5725S je narejen po točnih merah vgradnih sistemov originalnih zvočnikov. Ta sistem zagotavlja enostaven način vgradnje z večjo kakovostjo reprodukcije zvoka. Kakovost Alpine zvočnikov v vašem vozilu bo dosegla stopnjo višje. Sistem poganja močan magnet, ki pripomore k višji natančnost.Številni zaščitni elementi skupaj z ogromno glasbeno močjo 280W ustvarjajo zares nepozabno čist zvok.

Cena velja za par.

Alpine zvočniki SXE-6925S

54,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine SXE-6925S je narejen po točnih merah vgradnih sistemov originalnih zvočnikov. Ta sistem zagotavlja enostaven način vgradnje z večjo kakovostjo reprodukcije zvoka. Kakovost Alpine zvočnikov v vašem vozilu bo dosegla stopnjo višje. Sistem poganja močan magnet, ki pripomore k višji natančnost.Številni zaščitni elementi skupaj z ogromno glasbeno močjo 280W ustvarjajo zares nepozabno čist zvok.

Cena velja za par.

Alpine zvočniki SPG-69C3

58,99 €
Brezplačna poštnina

Vgradni zvočniki Alpine SPG-69C3 spadajo v serijo G in so visoko zmogljivi. Ponašajo se z dobro kakovostjo zvoka, Kapton tuljavo ter avdio kondenzatorjem.

Seveda pa so inženirji pomislili tudi na vgradnjo, velikost zvočnikov namreč ustreza zahtevam večini jeklenih konjičkov, zato so zvočniki serije G prava izbira za nadgraditev vašega sistema. Navdušila pa vas bo tudi sama oblika.

Visokotonec z neodim magnetom poskrbi za čiste srednjetonske in visokotonske spektre.

Impedanca znaša 4 Ohme.

Focal zvočniki RCX570

58,99 €
Brezplačna poštnina

Focal RCX-570 avtozvočniki

Focal RCX-570 so 2-way koaksialni zvočniki, ki so enostavni za namestitev in prinašajo visoko zmogljiv ter definiran zvok v vašem vozilu. Focal-ov poznani visokotonski zvočnikobrnjeno kupolo je sestavni del tega koaksialnega sistema in zagotavlja odlično linearnost v zvoku.

Focal zvočniki RCX690

84,99 €
Brezplačna poštnina

Focal zvočniki RCX-690

Focal zvočniki RCX-690 so 2-way 6"x9" (15×23 cm) koaksialni zvočniki. Te zvočniki so enostavni za namestitev in vam prinašajo visoko zmogljiv in definiran zvok v vašem vozilu. Focal-ov poznani visokotonski zvočnik z obrnjeno kupolo je sestavni del tega koaksialnega sistema in zagotavlja odlično linearnost v zvoku.

Focal zvočniki S-S69

98,99 €
Brezplačna poštnina

S serija zvočnikov Alpine sedaj prinaša izjemno visoko zmogljivost za ta razred zvočnikov. Zvočniki uporabljajo CFRP membrano (plastika ojačana z ogljikovimi vlakni), ki ima idealno razmerje med trdote in težo materiala, katera zagotavlja izjemno čist in natančen zvok. Prav tako imajo večje navitje kot prejšnji tipi s čimer zvočniki prenesejo večjo moč.

Zvočniki serije S sedaj uporabljajo tudi Alpine patentirano H.A.M.R. obrobo (High Amplitude Multi-Roll) katera je bila prej domena najvišje serije X. Ta dokazana tehnologija povečuje največje mehanske odmike membrane, hkrati pa ohranja natančnost in linearnost.

Focal zvočniki 570AC

118,99 €
Brezplačna poštnina

Komplet Access 570 AC je posebej zasnovan za nadomestitev zvočnih instalacij Ford®, Jaguar® in Mazda® oem . Njegove dimenzije 5x7 ", posebej zasnovane za ta vozila, pomenijo, da je namestitev poenostavljena. Integrirani filter pa poenostavlja povezave zvočnikov: potrebna je le preprosta povezava s stereo sistemom vašega avtomobila.

Mrežice niso priložene.

Focal zvočniki 690AC

128,99 €
Brezplačna poštnina

Koaksialni komplet Access 690 AC je zasnovan tako, da reproducira globoke nizke tone v celotnem vozilu.* Tako kot pri drugih izdelkih v tej ponudbi tudi z vgrajenim filtrom lahko komplet hitro povežete z avtomobilskim stereo ali ojačevalnikom moči iz naše ponudbe Performance.

* odvisno od oem opreme.