OVALNI AVTOZVOČNIKI

OVALNI AVTOZVOČNIKI

Našli smo 8 izdelkov.

Prikazanih 1-8 od 8 izdelkov.

Aktivni filtri

Focal zvočniki RCX690

95,00 €
Brezplačna poštnina

Focal zvočniki RCX-690

Focal zvočniki RCX-690 so 2-way 6"x9" (15×23 cm) koaksialni zvočniki. Te zvočniki so enostavni za namestitev in vam prinašajo visoko zmogljiv in definiran zvok v vašem vozilu. Focal-ov poznani visokotonski zvočnik z obrnjeno kupolo je sestavni del tega koaksialnega sistema in zagotavlja odlično linearnost v zvoku.

Focal zvočniki RCX570

69,00 €
Brezplačna poštnina

Focal RCX-570 avtozvočniki

Focal RCX-570 so 2-way koaksialni zvočniki, ki so enostavni za namestitev in prinašajo visoko zmogljiv ter definiran zvok v vašem vozilu. Focal-ov poznani visokotonski zvočnikobrnjeno kupolo je sestavni del tega koaksialnega sistema in zagotavlja odlično linearnost v zvoku.

Focal zvočniki 570AC

139,00 €
Brezplačna poštnina

Komplet Access 570 AC je posebej zasnovan za nadomestitev zvočnih instalacij Ford®, Jaguar® in Mazda® oem . Njegove dimenzije 5x7 ", posebej zasnovane za ta vozila, pomenijo, da je namestitev poenostavljena. Integrirani filter pa poenostavlja povezave zvočnikov: potrebna je le preprosta povezava s stereo sistemom vašega avtomobila.

Mrežice niso priložene.

Focal zvočniki 690AC

149,00 €
Brezplačna poštnina

Koaksialni komplet Access 690 AC je zasnovan tako, da reproducira globoke nizke tone v celotnem vozilu.* Tako kot pri drugih izdelkih v tej ponudbi tudi z vgrajenim filtrom lahko komplet hitro povežete z avtomobilskim stereo ali ojačevalnikom moči iz naše ponudbe Performance.

* odvisno od oem opreme.

Focal zvočniki ISU690

189,00 €
Brezplačna poštnina

2-sistemski odvojeni woofer kit dimenzija 690 mm sa plitkom ugradnjom od 83,5 mm. Ovi zvučnici omogućavaju poboljšanje audoi sustava bez velikih tehničkih modifikacija u vašem vozilu. Zvučnici imaju novi invertirani alumij/magnezij visokotonac za još detaljnije visoke tonove.

Alpine zvočniki S-S69

98,99 €
Brezplačna poštnina

S serija zvočnikov Alpine sedaj prinaša izjemno visoko zmogljivost za ta razred zvočnikov. Zvočniki uporabljajo CFRP membrano (plastika ojačana z ogljikovimi vlakni), ki ima idealno razmerje med trdote in težo materiala, katera zagotavlja izjemno čist in natančen zvok. Prav tako imajo večje navitje kot prejšnji tipi s čimer zvočniki prenesejo večjo moč.

Zvočniki serije S sedaj uporabljajo tudi Alpine patentirano H.A.M.R. obrobo (High Amplitude Multi-Roll) katera je bila prej domena najvišje serije X. Ta dokazana tehnologija povečuje največje mehanske odmike membrane, hkrati pa ohranja natančnost in linearnost.