Uredi po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 80,00 € - 699,00 €

Premer zvočnika

Premer zvočnika

OJAČEVALCI

OJAČEVALCI

Našli smo 32 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 32 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine ojačevalec BBX-T600
  • -10%
  • −10%

Alpine ojačevalec BBX-T600

80,09 € 88,99 €
Brezplačna poštnina

Prijazen do ušes in denarnice

Ojačevalnik BBX-T600 zagotavlja visoko izhodno moč in izjemno zmogljivost za svoj razred. Visoko- in nizkopasovni filter omogočata nastavitev frekvence, ki ustrezajo vašim zvočnikom in zagotavljata optimalno učinkovitost. S sistemom Bass EQ, lahko povečate učinkovitost sistema in pridobite še močnejše nizke tone.

Alpine ojačevalec BBX-F1200

108,99 €
Brezplačna poštnina

4-kanalni ojačevalec Alpine BBX-F1200

Avtoojačevalec BBX-F1200 je 4-kanalni stereo ojačevalnik namenjen evropskemu tržišču. Ojačevalec ponuja Alpine kvaliteto ter moč po ugodni ceni. Vgrajen ima MOSFET tranzistorje, ki skrbijo za stabilno napajanje tudi ob največjih obremenitvah in zagotavljajo zadostno količino energije za nemoteno delovanje. Alpine BBX-F1200 ima 600 W maksimalne moči, ki jo upravljamo s pomočjo nizko- in visoko-prepustnega filtra.

Focal ojačevalec AMPLI AP-4340

138,99 €
Brezplačna poštnina
Avdiofilskim ljubiteljem glasbe predstavlja znamka Focal sinonim za kvaliteto že več kot 35 let. Sedaj vam ponujajo 4-kanalni ojačevalnik v seriji Auditor, kateri vam ponuja znamenito Focal kvaliteto po sprejemljivi ceni.
 
Focal vam ponuja ojačevalnik iz njihove vstopne serije vendar ga odlikuje napredna tehnologija, preizkušene komponente in kvalitetna izdelava. Všečna oblika v kompaktnem aluminijastem ohišju zagotavlja ojačevalniku dovolj hlajenja tudi v najtežjih pogojih. Ojačevalnik ima dovolj moči tudi za najzahtevnejše uporabnike in predstvlja izjemen kompromis med ceno in kvaliteto. Ojačevalniki Focal AP-4340 ima Mosfet napajalno stopnjo in 5-stezno zaščitno vezje
 
Priporočamo v kombinaciji s Focal zvočniki ali Focal subwooferji

Alpine ojačevalec MRV-M250

138,99 €
Brezplačna poštnina

Avtoojačevalec Alpine MRV-M250 predstavlja serijo ojačevalcev MRV, ki je znana po neverjetni kakovosti zvoka. Ponaša se tudi z izjemno kvaliteto izdelave, kakršne smo vajeni pri izdelkih renomirane znamke Alpine. Serija vas bo zagotovo navdušila, saj je ojačevalec ohranil vse karakteristike po katerih je znana znamka Alpine ter je kljub majhnosti še izredno fleksibilen in vzdržljiv. Ojačevalec lahko enostavno montiramo v tako imenovane skrite montaže pod sedež ali v bok vašega prtljažnega prostora. Ojačevalec ima vgrajene MOSFET tranzistorje, ki skrbijo za stabilno napajanje tudi ob največjih obremenitvah in zagotavljajo zadostno količino energije za nemoteno delovanje.

Alpine ojačevalec KTP-445A

148,99 €
Brezplačna poštnina

Modul Alpine KTP-445A

Alpine KTP-445A je ojačevalec končne stopnje s 4 x 100 W moči in je najenostavnejši način za občutno izboljšanje zvoka v vašem vozilu, saj vašim zvočnikom ponudi 150% več moči, kot jo zmore avtoradio. Ponaša se z nadvse preprosto montažo, saj deluje na principu "Plug&Play" in tako ne potrebuje nikakršnih dodatnih kablov. Enostavno ga priklopimo na ISO izhod v avtoradiu. Zaradi kompaktne oblike ga v večini avtomobilov lahko pospravimo kar za avtoradio v armaturo. Modul Alpine KTP-445A je kompatibilen z vsemi enotami Alpine od leta 2005 dalje, ki imajo črn priklop za napajanje radia.

Alpine ojačevalec KTA-450

198,99 €
Brezplačna poštnina

 

KTA-450 je zelo kompakten 4/2-kanalni ojačevalnik, ki je zasnovan predvsem za napajanje z iLX-W650BT, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno v kateri koli univerzalni konfiguraciji.

 

KTA-450 s tehnologijo Dynamic Peak Power (DPP) lahko po potrebi doda rafalne moči 100 W RMS.

Alpine ojačevalec S-A60M

248,99 €
Brezplačna poštnina
Alpine predstavlja povsem nove ojačevalnike serije S, ki se popolnoma ujemajo z zvočniki serije S. Ti ojačevalniki imajo v kategoriji razreda D odlično razmerje vatov na evro, imajo zelo visoko toplotno odpornost in se ne bodo zaustavili zaradi pregrevanja. Odlikuje jih tudi odlična kakovost zvoka v njihovem cenovnem razredu.
 
Ojačevalniki serije S so na voljo v mono, 4-kanalni in 5-kanalni konfiguraciji.

Alpine ojačevalec S-A32F

248,99 €
Brezplačna poštnina

Digitalni 4-kanalni ojačevalec Alpine S-A32F

Avtoojačevalec Alpine S-A32F predstavlja S-serijo ojačevalcev, ki je znana po odličnem razmerju med ceno in kvaliteto ter močjo. Ponaša se tudi s kvalitetno izdelavo, kakršne smo vajeni pri izdelkih renomirane znamke Alpine. Serija vas bo zagotovo navdušila, saj je ojačevalec ohranil vse karakteristike po katerih je znana znamka Alpine ter je kljub majhnosti še izredno fleksibilen in vzdržljiv.