Uredi po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 50,00 € - 1.599,00 €

Velikost avtoradia

Velikost avtoradia

Bluetooth

Bluetooth

Navigacija

Navigacija

AVTORADIO

AVTORADIO

Našli smo 40 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 40 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine UTE-200BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio UTE-200BT je 1-din RDS radio, ki se ponaša z USB predvajalnikom, brezžično Bluetooth tehnologijo, AUX vhodom in možnostjo povezovanja z iOS ali Android pametnimi napravami.

Alpine UTE-92BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine UTE-92BT kombinira vrsto tehnologij z funkcionalnostjo in prinaša izvrstno Alpine kvaliteto. Ponuja AUX in USB priklop. Ponuja kontrolo nad i-Pod/iPhone preko bluetooth ali usb kabla (kabel ni v kompletu). Ter odlično reproducira zvok s 4 × 50W ojačevalnikom.

Alpine CDE-203BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio CDE-203BT je 1-din RDS radio, ki se ponaša z USB predvajalnikom, brezžično Bluetooth tehnologijo, AUX vhodom in možnostjo povezovanja z iOS ali Android pametnimi napravami. Vgrajen je tudi CD predvajalnik.

Alpine UTE-202DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-202DAB je cenovno dostopen a izredno kvaliteten avtoradio velikosti 1-DIN s prejemnikom DAB+ in številnimi možnostmi priključitve drugih naprav. Nanj tako lahko priklopite pametni telefon, naprave in spominske medije preko vhoda USB.

Alpine CDE-193BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine CDE-193BT kombinira vrsto tehnologij z funkcionalnostjo in prinaša izvrstno Alpine kvaliteto. Ponuja optični bralec CD-jev, AUX in USB priklop. Ponuja kontrolo nad i-Pod/iPhone preko bluetooth ali usb kabla (kabel ni v kompletu). Ter odlično reproducira zvok s 4 × 50W ojačevalnikom.

Alpine UTE-204DAB

179,00 €
Brezplačna poštnina

Alpine UTE-204DAB je cenovno dostopen a izredno kvaliteten avtoradio velikosti 1-DIN s sprejemnikom DAB+ in številnimi možnostmi priključitve drugih naprav. Nanj tako lahko priklopite iPhone ali iPod in uživate v predvajanju vsebin iz Apple Music, Spotify ali kateregakoli internetnega radia preko povezave Bluetooth. Seveda lahko naprave in spominske medije priključite tudi preko vhoda USB. Tu je še nepogrešljivo prostoročno telefoniranje in prilagoditev barv displeja in tipk vašim željam!

Alpine CDE-205DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-205DAB je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.