Uredi po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 50,00 € - 1.599,00 €

Velikost avtoradia

Velikost avtoradia

Bluetooth

Bluetooth

Navigacija

Navigacija

AVTORADIO

AVTORADIO

Našli smo 40 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 40 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine iLX-702D

698,99 €
Brezplačna poštnina

Tip avtoradia

1-DIN multimedijski radio

Povezovanje in možnosti

predvajanja

USB, Bluetooth, možnost povezave DVD predvajalnika preko HDMI vmesnika

Zaslon

7-palčni (17,8 cm) WVGA zaslon na dotik

Sprejemnik

DAB / DAB + / DMB

Nastavljivost zvoka

BASS ENGINE SQ z dodatnimi funkcijami

Glavne funkcije

Apple CarPlay in Android Auto, protoročno telefoniranje (Bluetooth), GPS in Glonass, povezava podatkovnih zbirk vozil, glasovni nadzor

Obstaja tudi verzija iLX-702DM, katere funkcije ter lastnosti so enake, le da ima modificirano šasijo. (glej sliko)

Alpine CDE-178BT

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-178BT je kakovosten CD avtoradio z vgrajenim Bluetooth vmesnikom. Vključuje vse nove in najnovejše funkcije kot npr. Tunelt kompatibilnost z iPhone in Android telefoni, lahko vas obvešča tudi o Facebook sporočilih!

Alpine IVE-W560BT

388,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine IVE-W560BT je vrhunska multimedijska enota izpod proizvajalca Alpine, ki ponuja neskončno možnosti za zabavo v vašem avtomobilu. Navdušila vas bo z neštetimi inovativnimi rešitvami vgradite pa jo lahko v vozilo s prostorom za 2-DIN enoto.

Alpine CDE-193BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine CDE-193BT kombinira vrsto tehnologij z funkcionalnostjo in prinaša izvrstno Alpine kvaliteto. Ponuja optični bralec CD-jev, AUX in USB priklop. Ponuja kontrolo nad i-Pod/iPhone preko bluetooth ali usb kabla (kabel ni v kompletu). Ter odlično reproducira zvok s 4 × 50W ojačevalnikom.

Alpine IVE-W585BT

497,99 €
Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine IVE-W585BT je 2-din multimedijski radio, ki vključuje predvajanje glasbe z vseh modernih medijev. Vgrajen Bluetooth vmesnik omogoča opravljanje prostoročnih pogovorov in brezžično predvajanje glasbe.

Alpine CDE-196DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-195DAB je bil izdelan z mislijo na sodobne uporabnike, ki želijo možnost Bluetooth telefoniranja in upravljanje s širokim naborom naprav. Za kristalno čiste tone skrbi močan 4×50 W ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov.

Alpine CDE-203BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio CDE-203BT je 1-din RDS radio, ki se ponaša z USB predvajalnikom, brezžično Bluetooth tehnologijo, AUX vhodom in možnostjo povezovanja z iOS ali Android pametnimi napravami. Vgrajen je tudi CD predvajalnik.

Alpine iLX-700

598,99 €
Brezplačna poštnina

Inovativen Alpine iLX-700 vgradni sistem, z Apple CarPlay prinaša pametno možnost uporabe vašega iPhona na cesti. Prinaša inovativno možnost klicanja, uporabe zemljevida, poslušanje glasbe ali pa dostop do tekstnih sporočil. Vse in več na visoko ločljivem, 7" velikem zaslonu.

Alpine INE-W987D

999,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine INE-W987D je ultimativna rešitev za uživanje vaših glasbenih in video vsebin na potovanju. Avtoradio vam omogoča prostoročno Bluetooth telefonijo, predvajanje različnih CD in DVD medijev, predvajanje vsebin z USB ključev ter iPod naprav. Poleg vsega tega se avtoradio ponaša tudi z AUX vhodom, iGo Primo 2 navigacijo in DAB/DAB+ sprejemnikom.

Alpine CDE-205DAB

Brezplačna poštnina

Alpine CDE-205DAB je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.

Alpine CDE-W296BT

Brezplačna poštnina

Avtoradio Alpine CDE-W296BT nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji. Za kristalno čiste tone skrbi močan 4 × 50 W Mosfet ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov.

Alpine X901D-G7 GOLF 7

Brezplačna poštnina

Multimedijski avtoradio Alpine X902D-G7 je multimedijski avtoradio 2. generacije namenjen za vgradnjo v vozila VW Golf 7. Ima velik visoko resolucijski zaslonom v velikosti 9-palcev. Le ta je popolnoma integriran v armaturno ploščo. Jasno je, da radio vsebuje vse sodobne opcije - od AppleCarPlay, AndroidAuto, DAB+ digitalni radio, predvajanje video vsebin iz USB ključka, Bluetooth prostoročno telefoniranje in streaming,.