Uredi po

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 50,00 € - 1.403,00 €

Velikost avtoradia

Velikost avtoradia

Bluetooth

Bluetooth

Navigacija

Navigacija

AVTORADIO

AVTORADIO

Našli smo 20 izdelkov.

Prikazanih 1-12 od 20 izdelkov.

Aktivni filtri

Alpine CDE-205DAB

198,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine CDE-205DAB je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 14 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.

Alpine UTE-204DAB

179,00 €
Brezplačna poštnina

Alpine UTE-204DAB je cenovno dostopen a izredno kvaliteten avtoradio velikosti 1-DIN s sprejemnikom DAB+ in številnimi možnostmi priključitve drugih naprav. Nanj tako lahko priklopite iPhone ali iPod in uživate v predvajanju vsebin iz Apple Music, Spotify ali kateregakoli internetnega radia preko povezave Bluetooth. Seveda lahko naprave in spominske medije priključite tudi preko vhoda USB. Tu je še nepogrešljivo prostoročno telefoniranje in prilagoditev barv displeja in tipk vašim željam!

Alpine ILX-W650BT

498,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine iLX-W650BT multimedijski predvajalnik

Predvajalnik ponuja izjemne možnosti z 17,8 cm (7") velikim LCD zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje ali poslušanje glasbe.

Alpine INE-F904D

998,99 €
Brezplačna poštnina

Alpine INE-F904D avtoradio

Avtoradio INE-F904D ponuja izjemne možnosti z 22,9 cm (9") velikim WVGA zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje ali poslušanje glasbe. Vsebuje BASS ENGINE SQ za izboljšanje zvoka in brezžično Bluetooth tehnologijo. Vgrajena pa je tudi napredna iGo Primo NextGen navigacija.

Alpine INE-F904DC

1.098,99 €
Brezplačna poštnina

9 palčni zaslon na dotik, navigacija prednastavljena za avtodome in tovornjake, digitalni radio DAB +, HDMI ter združljivost z Apple CarPlay in Android Auto, vse to je INE-F904DC, nadgradnja prodajnega hita ALPINE Halo9 v "ALPINE Halo9 Navi". INE-F904DC vsebuje iGo Primo NextGen navigacijo s TomTom zemljevidi za 46 držav ter 3 leta brezplačnega posodabljanje zemljevidov. Na napravi lahko uporabljate ostale aplikacije za navigacijo kot so Google Maps, Waze itd. Seveda je kompatibilen z Apple CarPlay in Android Auto.

Alpine INE-W611D

748,99 €
Brezplačna poštnina

6,5-palčni zaslon na dotik, vgrajena navigacija, digitalni radio DAB +, HDMI, predvajalnik CD / DVD ter združljivost z Apple CarPlay in Android Auto, vse to je INE-W611D Novi navigacijski sistem INE-W611D je zasnovan za osebna vozila kot avtodome. Ta GPS enota je neverjetna vse v enem: z vgrajeno navigacijo iGo Primo z uporabo TomTom zemljevidov in z CD / DVD.

Alpine INE-W611DC

798,99 €
Brezplačna poštnina

6,5-palčni zaslon na dotik, vgrajena navigacija, digitalni radio DAB +, HDMI, predvajalnik CD / DVD ter združljivost z Apple CarPlay in Android Auto, vse to je INE-W611D Novi navigacijski sistem INE-W611DC je zasnovan za osebna vozila kot avtodome. Ta GPS enota je neverjetna vse v enem: z vgrajeno navigacijo iGo Primo z uporabo TomTom zemljevidov in z CD / DVD.

Alpine INE-W720D

1.099,00 €
Brezplačna poštnina

Avtoradio INE-W720D ponuja izjemne možnosti z 17,8 cm (7") velikim WVGA zaslonom na dotik. Omogoča preprosto in pametno povezavo z Android ali iOS pametnimi napravami za klicanje ali poslušanje glasbe. Vsebuje BASS ENGINE SQ za izboljšanje zvoka in brezžično Bluetooth tehnologijo. Vgrajena pa je tudi napredna iGo Primo NextGen navigacija.

Alpine INE-W720DC

1.248,99 €
Brezplačna poštnina

7 inchni zaslon, navigacija na zaslonu na dotik s kartami TomTom in vse to združljivo z Apple CarPlay in Android Auto. To je INE-W720D, napredna navigacijska postaja ter vgrajen digitalni radio. INE-W720D prinaša v vašo vožnjo najnovejšo združljivost medijev, vrhunsko navigacijsko tehnologijo in kakovost zvoka "Alfila". Popolnoma je združljiv z najnovejšimi pametnimi telefoni ter omogoča uporabo Android Auto in Apple CarPlay na njegovem 7-palčnem zaslonu z visoko ločljivostjo na dotik. Možnost vezave kamer.

Alpine X803D-U

1.248,99 €
Brezplačna poštnina

Napredna navigacijska postaja X803D-U v vašo vožnjo prinaša najnovejšo združljivost medijev, vrhunsko navigacijsko tehnologijo in kakovost zvoka Alpine. Na njegovem 8-palčnem zaslonu lahko na dotik z visoko ločljivostjo uporabljate Android Auto in Apple CarPlay.

Vgrajeni so tudi digitalni radio DAB +, predvajanje videa USB, povezljivost HDMI in najnovejša tehnologija Bluetooth

Na voljo imate celo 3 možnosti za navigacijo: X803D-U ima navigacijski sistem iGo Primo NextGen z zemljevidi TomTom in 3-letno brezplačno posodobitev zemljevida. Vključuje tudi spletno navigacijo za uporabo Zemljevidov z Apple CarPlay in Googlovo navigacijo z Android Auto. Aplikaciji Apple CarPlay in Android Auto lahko dostopata do navigacijske antene Alpine za najvišjo natančnost pozicioniranja.

Alpine X803DC-U

1.348,99 €
Brezplačna poštnina

Profesionalna navigacijska rešitev za tovornjake (težka tovorna vozila), mobilne hišice in prikolice. Uporabite zemljevide za prikolico, avtodom in tovornjak in vam ni treba skrbeti za vožnjo po cestah, ki niso primerne za vaše vozilo.

Popolnoma je združljiv z najnovejšimi pametnimi telefoni, kot sta iPhone 7 in Galaxy S7, na njegovem 8-palčnem zaslonu na dotik z visoko ločljivostjo pa lahko uporabljate Android Auto in Apple CarPlay.

Vgrajeni so tudi digitalni radio DAB +, predvajanje videa USB, povezljivost HDMI in najnovejša tehnologija Bluetooth..